Villa Magdalena

4

+385 49 233 333

info@villa-magdalena.net

Mirna ulica 1, Krapinske Toplice

Uz ljekovitu termalnu vodu u kombinaciji s kromoterapijom u hidromasažnom bazenu u vlastitom apartmanu ili Spa Premium sobi, možete uživati i u panoramskoj wellness oazi površine 350 m2 na najvišoj etaži hotela. Wellness oaza sadrži zatvoreni grijani bazen,  grijani whirlpool s termalnom vodom, finsku, infra i parnu saunu, grijanu klupu, relax zonu s ležaljkama i fitness. Korištenje wellness sadržaja je neograničeno i uključeno u cijenu za sve goste hotela.

U Gredicama Zabočkim nadomak Zagreba, na samoj raskrsnici nekadašnjih trgovačkih ruta i puteva, smjestio se dvorac Gjalski - dom jednog od poznatih književnika i političara Ksavera Šandora Gjalskog, pravog imena Ljubomil Tito Josip Franjo Babić.

Danas dvorac Gjalski nakon dugo godina ponovno sjaji onim pravim zagorskim sjajem, ponosan i u punoj raskoši zelenih brega. Novo ruho, koje mu je podareno od ruke domaćeg zagorskog poduzetnika, odaje prepoznatljivost raskošnog vremena plemenitaških kurija i dvoraca.

Dvorac Bežanec u harmoniji doživljaja i pozitivnih energija očarat će Vas romantičnom atmosferom i ugodnim ambijentom. Organizacija kongresa, seminara, promocija, team building & work-shop programa i drugih sadržajnih proslava, ostavlja trajno pozitivno sjećanje. Galerija dvorca Bežanec u svojoj prebogatoj galerijskoj ponudi sadrži umjetnička djela najeminentnijih hrvatski slikara i starih majstora.

U hotelu Villa Magdalena moguće je organizirati manji kongres, seminar ili radionicu prema potrebama klijenta, jer se dvorane mogu pretvoriti u oblike za najzahtjevnije susrete. Na raspolaganju su dvije prostorije: „Tweet room” i „Chat room”, koje se spajaju za potrebe većih grupa. Obje prostorije opremljene su vrhunskim tehničkim sadržajima te svim ostalim uvjetima kako bi poslovni eventi bili što uspješniji i kreativniji, a produktivnost i stvaralaštvo na vrhuncu. Maksimalni kapacitet dvorana je 70 osoba.